sunnuntai 18. elokuuta 2013

Jatkosijoituspaikka

Hei vaan kaikille taas pitkästä aikaa. On jäänyt tämä blogin kirjoittelu vähän vähemmälle, kun on tapahtunut aika paljon tässä parin viikon aikana.

Tosiaan sain nyt tietää jatkosijoituspaikkani ja se tulee olemaan laivakokki Turun Pansiossa. Olen tähän todella tyytyväinen sillä laivakokki oli ensimmäinen hakutoiveeni ja tavoitteenihan oli päästä laivaston sinisiin. Olen yksi ensimmäisten joukossa jotka lähtevät Pansioon. Lähdemme siis jo ensi viikolla yhdessä sotilaspoliisien kanssa. Pansiossa meillä laivakokeilla tulee olemaan ensin niinsanottu viikon "kurakurssi" jossa kertaillaan vähän jotain ravitsemusalan juttuja. Tämä on siis tuttua kauraa todella monelle sekä myös itselleni sillä olen alalla työskennellyt ja alalle juuri keväällä valmistunut.

Viimeisen parin viikon aikan on tosiaan tapahtunut paljon. Olimme alokasleirillä Kiikalassa josta punkanpohjassa luki, että siellä on yksisilmäinen korppi joka lentää väärinpäin. Tämä osoittautui pelkäksi legendaksi sillä koko Kiikalan leirin aikana näin vain 2 rupikonnaa ja 1 hämähäkin. Leiri antoi todella hyviä kokemuksia oli hienoa katsella auringonnousua vartiosta aamu 4-5 aikoihin. Sekä viimeisenä yönä olin vartiossa kesän kovimman ukkosmyrskyn aikaan. Näitä hetkiä varmaan muistelee sitten vanhempana ja kertoo lapsenlapsilleen.

Tällä viikolla meillä oli kohokohtana perjantain valapäivä ja joukkueen valajuhlat Turussa. Olin erittäin onnellinen sillä valavieraikseni saapuivat minun mummuni, äitini ja enoni joka työskentelee puolustusvoimissa. Oli hienoa marssia heidän ohitsensa ja nähdä kuinka äiti sai kerrankin olla ylpeä pojastaan. Vierailu oli aika nopea ja juttelimme paljon tulevasta palveluksestani pansiossa. Kävimme myös ohjatulla kierroksella sotasatamassa. Lomautuksen jälkeen lähdimmekin yhdessä yhden tupakaverini kanssa kohti Turkua ja illan juhlia. Vuokrasimme saunatilan joukkueen kesken josta lähdimme tahtimarssilla joukkueen kanssa kohti Turun keskustaa. Mahtoi olla aika näky kun noin parikymmentä äijää huutaa erilaisia marssilauluja keskellä Turkua. Ihmiset olivat jopa niin innoissaan, että miehet jotka olivat käyneet intin jo ajat sitten liittyivät mukaan muotoomme.

Niinkuin tässä tulee ilmi niin viimeiset pari viikkoa on ollut taas niin paljon täynnä ohjelmaa, että ei tähän kaikkea pysty edes kirjoittamaan. Tässä nyt ovat ne pääasiat viimeisestä parista viikosta. Odottelen innolla keskiviikkoa ja siirtoa pansioon josta sitten ehtiessäni kirjoittelen lisää tekstiä.

1 kommentti:

  1. Hei!


    Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

    Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

    Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

    Ystävällisin terveisin

    Aino Nurminen
    nurmien.aino@gmail.com

    VastaaPoista